• تاریخ انتشار : 1403/09/04 - 15:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 88
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگ زرینی دیگر در کارنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران ورق خورد

عضویت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در هیئت امنای انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL)

در دومین کنفرانس سالانه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL)در سال 2024، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست این مجموعه، به عضویت هیئت امنای (Board of Trustees)، این انجمن درآمدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، دکتر آزاده شادمهر، مشاور معاون بین‌الملل و دبیر شورای بین‌الملل دانشگاه و نماینده دانشگاه در انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا ضمن حضور در این کنفرانس که ۲۹ آبان لغایت ۲ آذر ۱۴۰۳ (۲۲-۱۹ نوامبر ۲۰۲۴) در دانشگاه ارلانگای اندونزی برگزار شد، گفت: در دور جدید انتخابات این انجمن، رئیس، دبیرکل و اعضای هیأت امنای آن تغییر و با افتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران و سرپرست آن از میان ۲۰۰ دانشگاه عضو از ۲۸ کشور جهان، به عنوان یکی از ۱۰ عضو هیأت امنای این انجمن معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از دسامبر ۲۰۱۶ به عضویت ASAIHL درآمده است، اظهار داشت: حضور مؤثر و ارتباطات موفق و سازنده‌ای که طی هشت سال گذشته برقرار شده، این موفقیت چشمگیر را برای دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم زد. خوشبختانه اغلب دانشگاه‌های عضو، نسبت به دانشگاه و ظرفیت‌های آن آگاهی دارند و علاقه‌مندند در زمینه‌های مختلف با این مجموعه همکاری کنند.
دکتر شادمهر به حضور در نخستین جلسه هیأت امنای جدید به عنوان نماینده دانشگاه نیز اشاره و تصریح کرد: طی این گردهمایی، پیشنهادات اعضا به منظور ارتقای همکاری‌های آینده توسط رئیس جدید انجمن گردآوری شد که به عنوان نماینده دانشگاه پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای علمی در ASAIHL به منظور اشتراک تجربیات برتر (Best Practice) دانشگاه‌های عضو، به ویژه دانشگاه‌هایی که ارتباط نزدیک‌تری با هم دارند، را مطرح کردم.
نماینده دانشگاه در انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا افزود: هدف از این پیشنهاد شناخت نقاط مشترک فعالیت دانشگاه‌ها برای تعاملات و همکاری‌های آتی در حوزه‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی بود که ضمن استقبال از سوی رئیس جدید انجمن، مقرر شد کمیته‌ای مسئول برنامه‌ریزی، سازماندهی و عملیاتی کردن آن شود.
وی همچنین با اشاره به ارائه سخنرانی خود در دومین کنفرانس ۲۰۲۴ انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا که با موضوع اصلی "نقش دانشگاه‌ها در کاهش بحران آب و هوا" برگزار شد، گفت: در هریک از کنفرانس‌های ASAIHL، چهار تا پنج کشور در خصوص موضوع اصلی، گزارش کشوری (Country Report) ارائه می‌دهند که طی این کنفرانس از من به عنوان نماینده دانشگاه خواسته شد، نقش دانشگاه‌های ایران در کاهش بحران آب و هوا را بیان کنم.
دکتر شادمهر اضافه کرد: طی این سخنرانی که به صورت Key Speaker برگزار شد، اقدامات آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی دانشگاه‌های ایران در راستای کاهش بحران آب و هوا تشریح و گزارشی از همکاری‌های داخلی در حوزه کاهش بحران تغییرات اقلیمی ارائه شد.
مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه از پیگیری همکاری‌های بین‌المللی در حاشیه این کنفرانس خبر داد و بیان داشت: پیرو رسمی شدن تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ارلانگای اندونزی در خرداد ماه سال جاری (نخستین کنفرانس ۲۰۲۴ انجمن)، اقدامات مختلفی برای عملیاتی شدن آن صورت گرفت که از آن جمله می‌توان به حضور دو دانشجوی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه در کارگاهی به میزبانی دانشگاه ارلانگا و مشارکت گسترده این دانشگاه اندونزیایی در یکی از وبینار‌های دانشکده دندانپزشکی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه ایجاد پل ارتباطی میان سایر دانشکده‌های نظیر دو دانشگاه نیز در این مدت مورد توجه قرار گرفت، گفت: در حاشیه دومین کنفرانس ۲۰۲۴ و طی هماهنگی با معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، با رئیس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه ارلانگا دیدار کردم و ضمن تبادل اطلاعات و اعلام آمادگی برای همکاری‌های مشترک، مقرر شد مباحث تخصصی در جلسات آنلاین میان طرفین به بحث و تبادل‌نظر گذاشته شود.
دکتر شادمهر اضافه کرد: همچنین فرصتی برای بازدید از دانشکده فیزیوتراپی دانشگاه ارلانگا فراهم شد و در ملاقات با معاون و جمعی از اعضای هیأت علمی این دانشکده معرفی جامعی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده‌های زیرمجموعه و ظرفیت‌های موجود از طریق سایت انگلیسی دانشگاه انجام شد.
دبیر شورای بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: در این دیدار مقرر شد طی ارتباط گروه فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی و دانشکده فیزیوتراپی دانشگاه ارلانگا جزییات تعاملات آینده بررسی و برنامه عملیاتی همکاری مشترک به صورت رسمی تدوین شود.
وی به ملاقات انجام شده با دکتر Suchin Worawichawon، دبیرکل جدید ASAIHL ، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه ماهیدول تایلند و استاد ایمونولوژی بیمارستان روماتوبادی این دانشگاه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در این دیدار نیز با تکیه بر ارتباط نزدیک دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مرکز تحقیقات طب سنتی دانشگاه ماهیدول و دانشکده‌های پرستاری دو دانشگاه، توافقاتی در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه جامع همکاری صورت گرفت و قرار شد بستر‌های لازم برای تعاملات جدی‌تر با این دانشگاه قدرتمند جنوب شرق آسیا که دارای دانشکده‌ها، گروه‌ها و رشته‌های متناظر بسیاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران است، فراهم شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 284764
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین